Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Výlet žďárských juniorů do Pardubic 07.10.2024 | Zápasy

Dne 5. 10. 2024 jsme společně s juniory vyrazili na další mistrovský dvojzápas, tentokrát do Pardubic. Zde jsme se v první výkonnostní skupině krajského přeboru střetli s týmy z Rychnova nad Kněžnou a Pardubic. Soupeř z Rychnova je nám již dobře známý z předchozích sezón – v minulosti jsme společně soupeřili o medailové příčky. Se soupeřem z Pardubic jsme se zatím na hřišti nepotkali.


K prvnímu utkání jsme nastoupili proti našemu známému soupeři z Rychnova. Upřímně řečeno, z pohledu trenéra to nebyl moc dobrý zápas. Trochu jsme se protrápili k vítezství. V průběhu pětisetové bitvy jsme vytvořili nespočet chyb ve všech možných herních dovednostech, první tři sety byly za nás naprostá katastrofa. Naštěstí se nám podařilo dobře nastoupit do čtvrtého setu a snad z nás konečně opadla i zápasová nervozita. Tento set jsme sehráli tak, jak bychom s takovýmto soupeřem měli. Na rozjeté vlně jsme vstoupili i do tiebreaku, ale v první části zkráceného setu jsme soupeři dovolili, převážně z důvodu našich vlastních chyb, aby se bodově dotáhl, a dokonce nás přeskočil. Naštěstí jsme soupeře dohnali, a nakonec i tento pátý set získali pro sebe.


TJ Žďár nad Sázavou U22 - VK SPORT Rychnov nad Kněžnou, z.s.

3:2 (20,-22,-20,19,9)



Do druhého zápasu jsme nastoupili po velice krátké přestávce. Naštěstí se nám podařilo poučit se z předchozích chyb a vlétli jsme do zápasu v plné síle. Vše v druhém zápase probíhalo hladce. Dokonce jsme si začali věřit i na servisu. Mohli jsme tak zapojit i hráče z lavičky, aby nabrali co nejvíce drahocenných zkušeností. Celkově jsme zápas zvládli, až na malé zaváhání ve třetím setu. Nakonec jsme zápas získali jednoznačně pro sebe a zvítězili 3:0 na sety.


Sokol Pardubice I. U20 - TJ Žďár nad Sázavou U22

0:3 (-12,-15,-19)



Soupiska:

dle fotografií pod článkem.



Jsem rád, že se nám podařilo opět vyhrát a udržet se tak na čele tabulky regionálního krajského přeboru. Další dvojzápas nás čeká 09. 11. 2024.

Fotky k článku



 
tabulky
P Z B
1. TJ Žďár n. S. 2 6
2. SK Telč 2 6
3. SK Jihlava 2 0
4. Jiskra Havl. Brod 2 0
5. Spartak Pelhřimov 0 0
6. Slavoj Polná 0 0

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid