Volejbal Žďár nad Sázavou

Články z turnajů

Starší žákyně zahájily sezónu Českým pohárem v Hradci Králové 23.09.2024 | Turnaje

O víkendu 21. - 22.9. odjely starší žákyně do Hradce Králové, kde odehrály svůj první "ostrý" turnaj. Postupně jsme se utkaly se sedmi týmy.


V prvním sobotním zápase jsme nastoupily proti Bedřichovu. Výkon byl z naší strany velmi nervózní, kupily jsme hodně zbytečných chyb a to nám přineslo první prohru 0:2.
Do druhého zápasu proti Pardubicím jsme vstoupily také špatně. Prohrávaly jsme už 1:11, ale pak jsme zlepšily podání a set vyhrály. Bohužel další 2 sety patřily soupeřkám, a tak nám zbyl jen 1 bod za prohru 1:2 tiebreaku.
Z první výhry jsme se radovaly hned v dalším utkání, kdy jsme po boji porazily Českou Trebivou 2:1.
Do posledního sobotního zápasu jsme naskočily hned 10 minut po zápase třetím. Brod nás trápil nepříjemným podáním a nejenom díky tomu vyhrál jasně 0:2.

V neděli jsme začaly velmi dobře zápasem s Juniorem Brno. Po jasném vítězství v prvním setu jsme vybojovaly v dramatické koncovce i set druhý a zápas vyhrály poprvé 2:0.
V posledních dvou zápasech nás opět trápil zejména příjem těžkého podání a následný neklid při pokračování výměny, a tak jsme prohrály 0:2 se Znojmem i KP Brnem A.

Celkové 5. místo v tabulce potěšilo. Nyní budeme poctivě makat, abychom svoji výkonnost posunuly zase o kousek vpřed ????

Fotky k článku



 
tabulky
P Z B
1. TJ Žďár n. S. 2 6
2. SK Telč 2 6
3. SK Jihlava 2 0
4. Jiskra Havl. Brod 2 0
5. Spartak Pelhřimov 0 0
6. Slavoj Polná 0 0

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid