Volejbal Žďár nad Sázavou

Články z turnajů

Minivolejbalový turnaj v Třebíči 26.11.2012 | Turnaje

Další turnaj v minivolejbale proběhl tuto neděli v Třebíči. Po minulém turnaji jsme byli nasazeni do skupiny D, kde jsme se měli postupně střetnout s pěti soupeři z celého kraje.


Do turnaje jsme vstoupili nejtěsnější prohrou v tiebreaku s Jihlavou, což se částečně odrazilo i na dalších zápasech, když jsme nedokázali vzdorovat Novému Veselí a rovněž jsme v koncovkách těsně podlehli i Třebíči. Po jasné výhře nad Brtnicí jsme i poslední zápas měli slušně rozehraný, ale nakonec soupeři opět nejtěsnějším poměrem podlehli v tiebreaku.

Víc než konečný výsledek je ale důležité, že jsme se oproti ostatním týmům neustále pokoušeli akce rozehrávat a nepinkat hned na první přes síť. Stejně tak jsme nepodávali spodní podání z ruky a všichni bez výjimky podávali vrchem, což se ve velké míře dařilo. Hráči i hráčky se zlepšují v úderové jistotě, lepšíme se i v obětavosti v poli a předváděli jsme pěkné volejbalové akce. Všichni hráči proto zaslouží za svůj výkon pochvalu. Pozitivem je rozhodně i to, že se všichni hráči a hráčky během turnaje prostřídali, do týmu jsme začlenili nové hráče a užili jsme si pohodový den plný volejbalu.

Již v příštím turnaji se žďárský minivolejbalový tým předvede na domácí palubovce, a to dne 16.12. v tělocvičnách 5.ZŠ, a proto jsou všichni zváni k podpoře mladých žďárských volejbalistů a volejbalistek.

Sestava: Karolína, Natálie, Nikol, Eliška (kapitánka), Ondra Š., Ondra S., Adam P.
a duo trenérů ve složení Jan Čirka, Jiří Moučka

 
tabulky
P Z B
1. TJ Žďár n. S. 2 6
2. SK Telč 2 6
3. SK Jihlava 2 0
4. Jiskra Havl. Brod 2 0
5. Spartak Pelhřimov 0 0
6. Slavoj Polná 0 0

 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid