Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Letovice X Žďár nad Sázavou 13.03.2024 | Zápasy

Dne 9. 3. 2024 jsme sehráli 2 zápasy s námi známým soupeřem Letovicemi, ale tentokrát jako hosté.


První zápas jsme zahájili velice slibně a vypadalo to, že prvním setem navážeme na výkon z minulého víkendu. V koncovce jsme však nakupili mnoho chyb, soupeř toho využil a první set tak těsně vyhrál 28:26. Do druhého setu jsme šli s tím, že musíme hrát bezchybně, ale toho jsme se drželi jen prvních pár balónů. Brzy si soupeř udělal takový náskok, že už mu jen stačilo hrát s klidnou hlavou a uhrát tak vítězství v druhém setu 25:18. Třetí set začal a probíhal podobně jako druhý a na našich hráčích byla vidět únava. Letovice tak bez větších problému vzali i třetí set 25:13 a v prvním zápase tak obhájili roli favorita.

Žďár nad Sázavou X Letovice

0:3 (-26, -18, -13)

Do druhého zápasu jsme nastoupili odpočatí díky 2,5 hodinové pauze, kterou si Letovice vyžádali. Začali jsme skvělým výkonem a nad soupeřem jsme si dlouhou dobu drželi 2 bodový náskok. Když jsme však získali 20. bod, soupeř velice přitlačil a ze stavu 20:18 pro nás otočil na 25:22 pro Letovice. Soupeř udržel dobrý výkon i v druhém setu a využil mnoha našich chyb především na útoku. Druhý set tak vyhrál 25:17. Třetí set druhého zápasu byl snad nejlepší set z pohledu našeho výkonu. Byl to velice vyrovnaný set, ale v koncovce nám na hřiště spadlo pár nešťastných míčů, které rozhodly o konečném stavu 26:24 pro Letovice.

Žďár nad Sázavou X Letovice

0:3 (-22, -17, -24)

Sestava: Augustin Jakub, Augustin Luboš, Kadlec Petr, Němec Filip, Pavlík Dan, Smolík Tomáš, Sobotka Petr, Uhlíř Jaromír, Švoma Patrik, Jeřábek Tomáš, Pavlík Martin

Trenéři: Jan Duda a Petr Podhrázký

Komentář k utkání napsal Martin Pavlík.

 
tabulky
 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid