Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Juniorky zahájily sezonu 2 výhrami bez ztráty setu 19.09.2022 | Zápasy

Komentář k úvodním zápasům 2. ligy juniorek napsala kapitánka a zároveň libero týmu Evča Nováková.


V neděli 18.9. jsme se s týmem juniorek vydaly minibusem společně s 6 fanoušky na první zápas letošní sezony do Poličky.

První utkání mělo velice rozklepaný a nesmělý začátek. V prvním setu jsme prohrávaly 9:17, ale nakonec jsme se včas probudily, začaly sázet podání a úspěšně útočit a celý set jsme otočily v dramatickou koncovku, kterou jsme nakonec jen tak tak urvaly v náš prospěch. První set skončil stavem 26:24. Další dva sety jsme si už ze začátku vytvořily náskok tak, abychom mohly prostřídat hráčky a vykompenzovaly drama prvního setu. Zápas jsme tedy úspěšně vyhrály 3:0.

V druhém zápasu už nám začaly docházet síly, takže bodový rozdíl v setech nebyl zas až tak výrazný, ale i tak jsme každý set vyhrály a opět prostřídaly hráčky. Odvezly jsme si tedy domů 6 bodů.

Celkově bych řekla, že to probíhalo jako klasický první zápas v sezóně, ale naštěstí nedopadl tragicky a doufám, že i z dalších zápasů budeme přivážet pouze výhry.

Sestava: libera Evča a Kiki, náhra Síma a Johy, účka Téra a Ágnes, blok Anež a Lucka, smeč Týna, Zoja a Barča (+ morální podpora na lavičce - zraněná Jolča)

Výsledek: TJ Spartak Polička - TJ Žďár nad Sázavou 0:3 (-24,-11,-15) a 0:3 (-16,-18,-20)

Příští kolo hrajeme v neděli 2. října v domácím prostředí se Svitavami, začátek utkání je až od 11:30 h (po utkání basketbalistů).

Fotky k článku



 
tabulky
 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid