Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Juniorky doma 2x vítězně 03.10.2022 | Zápasy

Komentář k premiérovému domácímu vystoupení juniorek ve 2. lize napsala smečařka a zástupkyně kapitálky týmu Kristýna Seidlerová.


V neděli 2.10. jsme odehrály zápas v domácím prostředí se Svitavami.

Soupeřky jsme měly možnost poznat již na turnaji v Chotěboři, který jsme odehrály začátkem září, a tak jsme věděly, že volejbalově na tom jsme určitě lépe, ale že bychom měly hrát stále svou hru. První set jsme začale svojí hrou, ale časem jsme se přizpůsobily soupeři a nehrály tak pěkný volejbal. Ve finále takto pokračovaly i ostatní sety a jeden nakonec skončil naší prohrou. Tento výpadek jsme však napravily a celý zápas tak dopadl 3:1 v náš prospěch.

V druhém zápasu byla vidět lehká únava a naše schopnost hrát hezký volejbal tak úplně nevynikla. Nejhezčí chvilkou byl úplně poslední set, když jsme sice v půlce začaly prohrávat, ale po prostřídání jsme to dokázaly vyhrát a druhý zápas tak skončil naší výhrou 3:0.

Velkým pozitivem je, že si v zápase zahrály všechny hráčky. Poznaly jsme další naše slabiny, na kterých je potřeba ještě zapracovat. Nyní nás čeká soutěžní přestávka, kterou vyplníme účastí na kvalifikaci Českého poháru kategorie U20, která se bude konat o víkendu 22. a 23. října v Jirkově (Ústecký kraj, okres Chomutov).

Výsledek: TJ Žďár nad Sázavou - TJ Svitavy 3:1 (18, 19,-25,18) a 3:0 (18,10,23)

Sestava:
Evča Nováková a Kiki Kočičková (libera), Simča Topinková a Johy Juračková (náhra), Týna Seidlerova, Zoja Pelikánová, Barča Boháčková a Ágnes Petrová (smeč), Terka Mokričková a Jolča Veselá (účka), Anežka Beranová, Kiki Sošková a Lucka Pohanková (blok).

Fotky k článku



 
tabulky
 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid