Volejbal Žďár nad Sázavou

Články ze zápasů

Druhý turnaj v minivolejbale - Velké Meziříčí 22.01.2012 | Zápasy

Další turnaj mají za sebou naděje žďárského volejbalu. Po brzkém nedělním budíčku se vydali do Velkého Meziříčí, kde se konal turnaj v minivolejbale, který se stal druhou šancí pro měření sil žďárských borců s ostatními týmy v této sezóně.


Turnaj ve Velkém Meziříčí byl určen pouze pro chlapeckou kategorii, tudíž i výkonnostní úroveň všech týmu byla vyšší. S tímto faktem se však naši svěřenci srovnali velice dobře a v silné konkurenci (jak v červeném, tak v modrém volejbale) odehráli dobré zápasy – někdy se šťastným, jindy zase se smutným koncem. V červeném volejbale bylo k vidění hodně dlouhých výměn a obětavé zákroky v poli, v modrém zase první pokusy o bloky a smeče. Jen tak dál!

Do budoucna budeme muset ještě na mnoha věcech zapracovat. Především pohyb a komunikace na hřišti nám ještě dělají problém. Ale je dobré, že už máme na čem stavět.

V červeném volejbale reprezentovali Žďár Josef Henzel, Radek Pohanka, Pavel Čuda a Ondra Sýkora. V modrém zase Daniel Pavlík, Marek Wencelides, Jirka Havlík, David Peňáz, Honza Gregor, Honza Levý a Tomáš Landa.

Za předvedený výkon chlapcům děkujeme a doufáme, že jejich houževnatost a píle v tréninku vydrží i nadále a budou nám i v budoucnu dělat hodně volejbalové radosti!

 
tabulky
 
Copyright (c) Volejbal Žďár nad Sázavou 2024 / HTML 4.01 and CSS valid